slovensko

POGOJI ZASEBNOSTI UPORABNIKA

na spletni strani idejum.si

Dostopnost informacij
  1. Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

identiteto podjetja, kontaktne naslove, bistvene značilnosti blaga oziroma storitev, dostopnost izdelkov, pogoje dostave izdelka ali informacijo o morebitnih dodatnih stroških prevoza, izvršitve storitev, cene določene jasno in ne dvoumno, način plačila,, časovno veljavnost ponudbe, rok v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop in pojasnjen postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje, da bo trajno varoval vse osebne podatke pridobljene preko spletne strani v skladu z Zakonom o varovanju podatkov. Podatki pridobljeni preko spletne strani bodo uporabljeni zgolj v primeru pošiljanja reklamnega gradiva, predračunov, in ostalega komunikacijskega gradiva. V primeru, da potrošnik, ne želi prejemati kakršnihkoli informacijskih, reklamnih sporočil ponudnika, to sporoči na e-mail naslov.: info@idejum.si. Idejum d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 in ZVOP-1.

Piškotki: Spletna trgovina https://idejum.si ne uporablja nobenih piškotkov za sledenje ali kakršno koli zbiranje podatkov obiskovalcev! Uporabljajo se zgolj piškotki za normalno delovanje spletne strani, kot je navedeno na opozorilnem okencu ob prvem vstopu.

Prav tako uporabljamo SSL certifikat za brskanje po spletu in pošiljanje elektronske pošte.

Odgovornost

Ponudnik se po svojih najboljših zmožnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovi spletni strani. Opisi in cene nepremičnin se spreminjajo glede na zahteve prodajalcev oz lastnikov nepremičnine.

V kolikor lastniki nepremičnin ne dovoljujejo fotografiranja, bodo slike simbolične. Vse ostale fotografije so produkcija podjetja Idejum d.o.o. al so zakupljene iz spleta. Za tipkarske napake se opravičujemo.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski info@idejum.si, ali po klasični pošti na naslov: Idejum d.o.o., Partizanska cesta 31, 2000 Maribor.

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno, v kolikor pa to ni možno je pristojno stvarno sodišče v Mariboru.

Compare