Nepremičnine Idejum

Mariborski specialist za parcele in starejša stanovanja

NAŠA ZGODBA

Dobra izbira naj ne ostane naključje
z idejo do doma

Na trgu od leta 2014. Nismo ustvarili še ene podobne nepremičninske agencije. Želja je bila ustvariti inovativno in kreativno agencijo, ki bo poskrbela za vas, ko boste pred bivalnimi vprašanji. Bodisi je to načrtovanje gradnje, obnova, selitev, preureditev bodisi investicija. Naš pristop je celovit in inovativen.

Verjamemo, da zgolj posredovanje informacij o nepremičninah danes ni zadosten kriterij. Potrebno je zadovoljevati interese posameznikov, jim nepremičninsko problematiko približati ter izpolnjevati pričakovanja in dogovore. Skrbno načrtovani primeri so rešitev na dolgi rok, ki upoštevajo tudi vašo prihodnost – rojstvo otroka, skrb za starejše, samostojno življenje otrok, itd. Odgovarjamo na vprašanja, za katera mogoče niti ne veste da obstajajo. Prepričani smo, da smo prava izbira za vaš naslednji dom.

Naše storitve

Kvalitetna rešitev ni naključje. Je splet znanja, čutnosti in razumevanja.
image-box-57

Investicije

Investicije in projekti na nepremičninskem trgu so proces, pri katerem vam svetujemo z znanjem in izkušnjami.

image-box-58

Nepremičninsko posredovanje

Pomoč pri iskanju in prodaji nepremičnin, specializirani na mariborskem področju. Vsako stanovanje ima prodajni potencial.

image-box-59

(So)Gradnja ali obnova

Pomagamo vam do želenega cilja za obnovo s pomočjo vizualizacije in tudi fizično na nepremičnini.

Ekipa

Strokovno usposobljen kader, ki vas pripelje do želene nepremičnine.

Danijel Grabrovec

Direktor podjetja

Jernej Srebrnič

Jernej Srebrnič

Nepremičninski informator

Sedež podjetja

Locirani smo v centru mesta Maribor, na Partizanski cesti 31, zraven glavne avtobusne in železniške postaje. Obiščite nas vsak delovnik med 9.00 in 17.00 uro, v soboto po dogovoru.

Naslov

SI-2000 Maribor, Partizanska cesta 31.

Sodelovanje

V našo ekipo vabimo zainteresirane nepremičninske posrednike z licenco. Dobrodošli so tudi posamezniki, ki so na začetku svoje poti in bi radi okusili svet nepremičnin skozi prakso.

Compare